menu trigger
bg en
Help desk

Back
OneCloud вече има нов website!

OneCloud вече има нов website!

Ние, екипът на OneCloud, искаме да ви представим своя нов website с апел да споделите с нас мнението си. Стремежът ни, по време на разработката, бе да създадем един интерактивен и ненатоварващ website. Website с интересни функционалности като коментари към новините, които обещаваме да бъдат интересни и по много, като конфигураторите за решения или като нашите специални калкулатори, които гордо наричаме Helpful tools.

 

 

 

Уеб сайтът предоставя интересна информация за предлаганите от нас решения и услуги, поднесена по един изключително увлекателен и дори забавен начин.

 

Можете сами да конфигурирате своето решение за IaaSMail as a Service или VDI, чрез нашите конфигуратори, до които имате достъп още на началната страница.

 

В сецкия Новини ще откриете актуални и интересни теми. Обещаваме редовно да публикуваме увлекателни статии с различна насоченост на теми, свързани с най-новите тенденции в дигиталния свят. Под всяка от статиите ще откриете опция за коментари, която се надяваме да използвате винаги, когато искате да споделите нещо по дадената тема.

 

Информация относно бранда, както и такава за нашата инфраструктура, нашите вендори и дейта център може да откриете в секция За нас, където също може да прочетете и защо сигурността е важна за нас. В секцията ще откриете и нещо специално разработено за вас. Това са нашите калкулатори за back up и network, или както ние ги нарекохме “helpful tool”.

 

Като допълнение, сайтът предлага информация за партньорската мрежа на OneCloud, като сме предвидили специална секция за нашите партньори.

 

Друга интересна функция, която сайтът предлага е опцията life chat, която ще бъде активна на български и английски език при стандарно работно време.

 

За тези от Вас, които искат да изпробват нашите услуги преди да решат дали cloud е тяхното решение сме предвидили секция Free Trial. Изпратете ни своите конкакти от формата за запитване и нашите специалисти ще се свържат с вас, за да ви предоставят тестова среда напълно безплатно.

 

Тъй като нашите клиенти са най-важни за нас, бихме се радвали да ни споделите какво мислите за сайта ни onecloud.bg

 

Може да се свържете с нас чрез контактната форма в секция контакти и чрез профилите ни в социалните мрежи, а именно:

      

Comments (0)

No comments found

Leave a comment
Security code