menu trigger
bg en
Help desk

Сигурност

Ние ще опазим вашата най-голяма ценност - информацията. Когато мислим за сигурността, ние имаме предвид най-вече следното:

Назад

 

 

Физическа сигурност

Дейта центъра, в който съхраняваме данните, е под постоянно наблюдение. Достъпът до него е строго контролиран и се актуализира всеки месец. До нашето оборудване получават достъп единствено членовете на специализираната работна група. Всяко действие бива документирано и може да бъде възстановено и анализирано по всяко време.

 

 

 

 

 

Наличност

С помощта на технологията гарантираме високата наличност на данни Ви. Липсата на единични точки на отказ и използваните платформи от най-висок клас гарантират стабилността, от която се нуждаете. Няма прекъсване, което ще застраши работните процеси и данни Ви. Услугата ще се предоставя без прекъсване дори и при отказ на хардуерен компонент.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сигурност на достъпа до данни

В OneCloud вашите данни са на сигурно място. В нашата среда, криптирането на съхраняваните данни е стандартна практика, включваща защита на системите за съхранение, бекъпа, операционните системи и приложенията. Многобройният екип от тесни IT специалисти се намират под постоянен контрол така, че никой от тях да няма самостоятелен достъп до вашите данни – освен по ваша поръчка – без вашето знание. Всяко боравене с данните се регистрира, архивира и – при поискване – данните за него могат да се предоставят незабавно.

 

 

 

 

 

 

 

Сигурност на съдържанието

Можем да криптиране и данните в движение. Гарантираме сигурността на вашата връзка с офиса, дома или мобилното работно място по цялото трасе до облака. Гарантираме и движенето на данните в самия облак и можем да ви защитим от вътрешни атаки.

 

Движението на вашите данни е в сигурни ръце.

 

 

 

 

 

 

 

Сигурност „под наем"

Със собственото си корпоративно firewall решение вие ще можете да поддържате собствената си политики за безопасност, използвайки като стандарт продуктите на водещи доставчици на тези продукти. IPS, IDS, уеб филтрирането, контрола върху приложенията и DDOS атаките вече не са предизвикателство.

 

Всичко е във Вашите ръце.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сигурност на персонала

Вече 20 години поддържаме най-големите ИТ потребители в България. Професионализмът и отговорността в екипа ни е стандарт. Освен всичко друго, нашите вътрешни правила включват строг контрол върху заетостта и освобождаването на експертите, които работят върху Вашите системи. Това несъмнено ще увеличи вашата сигурност от хората, на които разчитате. Напускането на Ваш служител няма да Ви повлияе както преди, тъй като междувременно ние ще подготвим новия човек, което ще поеме щафетата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сигурно изтриване на данни

Не ни се иска да ни напуснете. Но ако все пак го направите, ни ще направим така, че вашите данни да бъдат сигурно прехвърлени и изтрити от нашите системи. Наше задължение е да се освободим от информацията за вашия бизнес така, че да се разделим с с усмивка.